En liten intervju med Rolly

Rolly och jag lärde känna varandra i högstadiet. I sjuan började vi i samma klass och efter ett tag började vi prata mer och mer och blev tillsist bra vänner vilket vi fortfarande är nu drygt fyra och ett halvt år senare. Vi går nu på samma gymnasium och i samma klass och umgås nästan varje dag och varje helg. Det jag gillar med Rolly är att hon är lätt att prata med och att det alltid känns avslappnat och roligt att vara med henne. Vi skrattar alltid en himla massa och har hur många interna skämt som helst som ingen annan än vi förstår. En fin vän är hon, Rolly.
 
  • Allmänna frågor:
 
Hur är allt med dig, Vad har du för dig idag?
Jo tack, det är fint med mig! Vad händer i mitt liv nu för tiden? Inte så mycket, fikar, spenderar pengar på kaffe.
 
Något om dig som inte så många vet?
Man borde dra till med något bra. Jag kan spela munspel!
 
Vad vill du göra efter gymnasiet?
Lite ångestladdad fråga, det är ju så snart! Jag tror att först vill jag jobba jobba jobba, sen resa resa resa, sen vill jag äta äta äta sen drick dricka- nee. Men jag tror att jag vill plugga på folkhögskola, foto.      
                          
bilder från Rollys flickr
 
Ditt första intryck av mig?
Oj det var ju så länge sen, det är flera år sen. Jag kommer ihåg att jag tyckte att du hade väldigt speciell klädstil. Jag fick lite samma intryck av dig och Hong eftersom att ni umgicks så mycket tillsammans, ni verkade roliga och glada, ni skrattade väldigt mycket, så det var najs.
 
Om du fick välja en enda maträtt som du skulle behöva äta resten av livet, vad väljer du då?
Jag älskar ju pasta så det måste ju vara något med pasta. Pasta med tomatsås gjord på körsbärstomater och med oliver till, mmm!
 
Din bästa spellista på spotify?
Jag gör ju typ en spellista i veckan, men just nu har jag en som heter spela shoreline. Den är fett bra, det är liksom party lista.
 
Beskriv ett fint minne vi har ihop.
Det är också jättesvårt för vi har ju känt varandra så länge. Men, det måste ju vara någon pinsam händelse… Men ne, men när vi var på Gotland tillsammans i en vecka, det var mysigt! Det var väl två år sen nu, eller till och med tre!
 
(Hade inga enskilda bilder då alla försvann från min dator men hittade detta collage på min gamla blogg.)
 
 
Om du skulle få röstat i valet, vad skulle du röstat på, varför?
Riksdagsvalet då? Jag hade röstat på vänsterpartiet. För jag tycker att dem driver en bra politik, en mänsklig politik med socialism.
 
Vad är din absoluta drömresa?
Det var Nya Zeeland men nu var jag ju där i somras. Jag skulle vilja åka tillbaka dit, för det var ju vinter där då, skulle vilja åka tillbaka på sommaren! Neeej, jag skulle vilja segla Afrikas kust.
 
Kändiscrush?
Hmm, vart ska vi börja någonstans. Matthew Gray Gubler eller Benedict Cumberbatch eller Sverrir Gudnason
 
Din största rädsla?
Jag är rädd för så himla mycket! Jag hatar småkryp men det känns så tråkigt att säga. Min största rädsla, jag är livrädd för känslor. 
 
Det taskigaste du har gjort?
Alltså vill ni veta vad det hemskaste jag gjort är. Det var absolut ingen seriös, *skrattar nervöst*, nej det är jättehemskt! Och det här ska komma på din blogg… Ni får lova att inte döma. När min lillebror var liten så var han jätte jätte jätteirriterande, alltså verkligen, och jag var så sur och jag var typ tretton eller något sådant, precis tonåring. Eller jag måste ha varit yngre, för han var rätt liten och så hotade jag med att jag skulle slänga ut honom genom fönstret. Så jag bara lyfte upp honom, och gick fram till fönstret och han trodde inte att jag skulle göra det och det var ju på landet så det är inte så högt från fönstret. Men det är såklart att jag inte kastade ut honom, då hade han väl inte levt nu. Sen fick jag jättedåligt samvete och började gråta. Men jag tänkte aldrig kasta ut honom genom fönstret, nu framstår jag som en jättehemsk person. Jag har gjort massa hemska saker, har man syskon så gör man taskiga saker kan jag säga, särskilt om man har irriterande småsyskon.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet, varför/varför inte?
Grejen är att jag tror inte det för mig själv, jag tror liksom inte att jag själv skulle kunna göra det. Men sen kan jag ju inte prata för någon annan, hur den personen känner. Men jag tror liksom inte på kärleken efter som att jag inte upplevt något sådant.
 
Känner du dig lika gammal som du är?
Nej, gud nej det gör jag inte! Alltså nu är jag ju arton, ibland känner jag mig som tolv och ibland känner jag mig som jag är åttio, oftast åttio.
 
Om du var ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med dig?
Finns det el-utag på ön? Sällskap, en person, nej sällskap kan vara flera. Sällskap, jag vill ha en bok, nej en bok, en boksamling! Och en telefon som aldrig kan ladda ur med musik.
 
 
Det pinsammaste du har varit med om?
Mitt liv består bara av pinsamma händelser. Jag förtränger alla pinsamma händelser. Jag skämmer ut mig hela tiden, Gud vad svårt! En pinsam sak var för kanske något år sen och så var jag på Coop forum med Carly och så höll vi i bananer och så tappade jag en banan, den var lite så här mosad. Sen kommer en man och han kliver på den här bananen för den kom precis under och han ba swoosh rätt in i sådana här vagn uppstaplade med sådana "smaka det här". Det var jättepinsamt, och han kollade på oss och började skälla, jag har aldrig skämts så mycket!
 
En artist du gärna skulle vilja se live (som du inte redan sett)?
Bob Dylan måste det ändå vara!
 
 
  • Antingen eller
 
kaffe eller te?
Oj jag är ju såhär fifty fifty. Te, nej kaffe, neeej, jag vet inte, måste jag välja? Te med kaffesmak!
 
bok eller film?
Det är också jättesvårt! Jag läser mycket men mamma jobbar ju med film så jag kollar ju på mycket film också.
Men bok får det nog bli!
 
vin eller öl?
Öl
 
choklad eller vanilj?
Choklad
 
fisk eller kött?
Fisk
 
klackar eller sneakers?
Sneakers. Gud nej inga klackar!
 
stad eller landet?
Landet
 
fota eller bli fotad
Fota!
 
 
  • Pest eller Kolera
 
Raka av ögonbrynen eller raka av håret (på huvudet)?
Raka av håret
 
Aldrig mer få borsta tänderna eller aldrig mer få tvätta händerna?
Jag antar att jag fortfarande får duscha, så inte få tvätta händerna.
 
Amputera båda fötterna eller amputera båda händerna?
Händer
 
Spendera en weekend i London med Jimmie Åkesson eller Avnjuta ett sensuellt skumband med Leif GW Persson?
Leif GW
 
Svettas sylt eller Gråta jordnötssmör?
Svettas sylt
 
Ha ett huvud lika stort som ett traktordäck eller Ha ett huvud lika stort som en pingisboll?
Traktordäck
 
 
Rolly har också en blogg, ni hittar den här
Vem vill ni se intervju med härnäst?
Silke

Åh vilken rolig ide!! Inspirerande... Ok om jag kanske också gör nån intervju nån gång? :)