Dejtingskola, pasta och livet den senaste veckan

Veckans poddis är släppt och denna vecka blir det en dejtingskola. När blir flörtandet snarare ett bekräftelsebehov, Hur vågar en börja dejta, Hur hanterar en svartsjuka, Och hur är det med heteronormen att en tjej och kille inte kan vara vänner? Det och annat svarar vi på och pratar om i detta avsnitt. Ni kan som vanligt lyssna på avsnittet i podcastappen/iTunes, acast och soundcloud. Och glöm inte att följa oss på instagram!
För en dryg vecka sen hämtade jag ut mina nya bågar. Snygga va?! Blev ett par röda också, för det var två för en och coolt med ett färgglatt par också! Förra veckan var ju också första veckan tillbaka på jobbet efter sjukskrivningen. Och det gick ändå ganska bra! Har såklart fortfarande inte samma energi jag normalt sett har, men tror det kommer funka bra med kortpassen och att jag kommer få vara ledig på helger!
Den här pastan ser inte så mycket ut för värden, men my oh my vad god den är! Lagat den flera dagar i sträck. Så nu blir det ett recept också i denna lilla catchup. Räcker till en person
Du behöver: 1/2-1 schalottenlök, olivolja, 1tsk timjan, spagetti, 1/3 gravad äggula, zest från 1/2 citron, 1/2dl riven parmesanost, svartpeppar, salt.
Gör såhär: Koka upp pastavattnet och lägg i pastan. Finhacka schalottenlöken och fräs den på låg värme i rikligt med olivolja och timjan. (Det ska liksom finnas kvar i pannan när löken är fräst.) Riv äggulan och citronen på rivjärn (glöm dock ej att tvätta citronen först!) När pastan är al dente, ta 1/2-1dl av pastavattnet och häll ner med schalottenlöken. Sila av restan av pastavattnet och häll ner pastan i schalottenlöksfräset med citronzesten och den rivna äggulan. Fräs ihop på ganska hög värme så att det sista pastavattnet nästan kokar in helt i pastan. Blanda i parmesan och smaka av med salt och rikligt med svartpeppar. ENYOY!
I fredags efter jobbet var jag ute med mina boys. 
Vi började med en smarrylarry middag på urban deli (ni får ursäkta, var så hungrig så hann börja käka.) Åt kantareller stekta med rödlök och persilja med gotlandslinser i getost, frasig grönkål och friterad blomkål och lök. Alltså det var så sablans gott alltså!!
Här har vi hela gänget. Personerna jag känt längst förutom mina föräldrar. Vart en sjukt kul kväll med mycket dans (och en del alkohol, hehe...)
Dagen efter mådde jag kanske inte riktigt lika bra. Och spelade in nästa veckas avsnitt av podden med Siri då hon ska iväg på äventyr igen.
Hände inte så mycket mer den dagen. Hängde på netflix och åt chips.
Sen blev det söndag. Jag gick upp och baka bröd.
Utgick från detta recept fast använde grovt mjöl också och toppade med solros- och vallmofrön. Hade dock inte så mycket bakpulver hemma som behövdes så de växte (tänkte skriva jäste men det kan jag ju inte säga om bröd utan jäst) inte så mycket i ugnen. Goda var de i alla fall!