Fluffiga japanska pannkakor

I morse testade jag ett nytt pannkaksrecept! Lyxen med att plugga distans är ju att jag har tid att laga sådana här frukostar varje dag om jag så vill. De blev inte riktigt så fluffiga som på bilderna i receptet, tror jag skulle vispat äggvitorna lite hårdare än jag gjorde, för när jag kollar på bilderna ser jag ju att det är ett rätt tjockt lager med smet i stekpannan och min flöt ut lite mer. Hade inte sån där "cream of tatar" men ättika funkar också då det endast används för att få upp lite volym på äggvitan (eller citron/vinäger.)
Så de ser ut typ som amerikanska pannkakor, men att äta dem var som att äta moln om det hade varit möjligt. De blev så fluffiga i konsistensen (så härligt att vända dem i stekpannan.) Ska lätt laga dessa igen, ska nog förbereda smet på fredag då jag ska ut och öla och sjunga karaoke då. Så när en antagligen lite bakis Emelie vaknar på lördag bara kan steka på dem, bästa grejen att göra förresten! Receptet hittar ni här.