En av de bästa helgerna på länge

I Torsdags efter skolan satte jag och Rolly oss på tåget till göteborg. Vi var framme vid åtta tiden och promenerade då bort till  hennes morbror där vi skulle bo och köpte med oss pizza och chips och dipp som vi åt framför he's just not that into you
På Fredagen mötte vi upp Alicia vid tolv och promenerade runt i regnet på göteborgs gator och i mysiga vintage butiker och tog en fika på da mateo dit sedan även Isabelle kom.
Vi fann klubbparadiset där vi köpte en massa klubbor.
Vi blev sedan bjudna på scones lunch hemma hos Alicia så vi satt där och pratade, skrattade, drack te och åt scones och frukt. Mysigt värre.
Vi lagade sedan vår egen pizza till middag, blev supergott!
På Lördagen steg vi upp vid sex för att klockan sju befinna oss på Ullevi där vi i fjorton timmar köade för Håkan. Köplats 692 fick jag. Tur att man var i så fint sällskap annars hade jag nog inte överlevt.
Och efter fjorton timmars köande i gassade sol med för lite sömn, vätska och mat i kroppen så var det äntligen dags för finaste Håkan att inta scenen. Så himla magisk kväll!! Och alla 69 349 sjöng känn ingen sorg. Så fint!
Adam Lundgren och Veronica Maggio var två av gästartisterna.
På Söndag morgon var vi för trötta för att göra frukost själva så vi gick istället ner till ett mysigt franskt café.
Och vid tolv var det dags att sätta oss på tåget hem till Stockholm igen. Vi var på väg att missa tåget när vi bytte i Hallsberg pga att vi var så virriga men vid halv fem var vi tillbaks i Stockholm igen.
När jag hade vilat en stund hemma så mötte jag upp Rolly och Lovisa och så köpte vi med oss en massa gott och en engångsgrill och satte oss i Tanto och grilla. Champinjoner, paprika, halloumi, majs och falafel las på grillen och så hade vi också annat gott som oliver, jordbubbar, houmos och kakor med oss. Stina och Ellen kom även senare och så promenerade vi på söders gator fram till sent på kvällen. Ett fint avslut på en av de bästa helgerna på länge helt enkelt.
VERONICA - modeblogg

Uuuunderbara bilder tjejen! Sååå härligt, du ser ut att ha haft det superbra! :) Ha en underbart fin måndag, kramkram!

Silke

åh, vad mys att köa.. Längesedan för mig nu :/