Några mysiga stunder

Hej hopp! Tillbaka i cyberspace efter ett gäng ångestdagar med panikångestattacker, vaknade i helgen AV en ångestattack, det var kul... Vaknar idag lite mer på rätt sida, fick sova efter två atarax och en melatonin. Men nog pratat om ångesten för stunden, nu kollar vi på lite mysigt jag gjort istället!
När vi fortfarande kunde lura oss om att sommarn var på väg satt jag på en brygga vid Kristineberg i kvällssolen med fina vänner. Drack rödvin, åt chips och en macka från subway, fick en snus av Sofia som smaka jenga tuggummi. Kände ro i kroppen.
Matilda har jag hängt en del med också. Henne blir jag glad av! Här har ni en bild från vår photoshoot här om veckan. Podden kommer nog snart, första avsnittet är inspelat, jingeln är fixad, den är skickad till Jocke för klippning så sen är det bara att få den godkänd av iTunes.
Blev hembjuden på lunch hos Hong och kom hem med scoby. Så nu testar jag på att göra min egen kombucha, denna omgång på svart te, nästa tänkte jag testa vitt!
Kom hem med lite annat med. Vi tog en snabbtur på stan. Uniqlo har samarbete med Marimekko, kom hem med en blus/skjorta. Åhléns hade tjugo procent på allt så passa på att köpa mitt schampo som nästan var slut och när Hong ändå var och nosa på the ordinary's avdelning så fick den hypade blodmasken följa med mig hem. Smått obehagligt att den ser ut och luktar som blod. Men det är en syrpeeling helt enkelt för er som missat. Får la säga vad jag tycker om den när jag använt den ett par gånger.
Igår försökte jag distrahera min ångesthjärna med matlagning. Utgick från detta recept fast tillsatte citronzest i ricottakrämen och blanda ut tomaterna med zucchini.
Så här såg den ut när den kommit ut ur ugnen och börjat bli massakrerad av min familj. Den fick MVG av hela familjen i alla fall. Kommer lätt laga igen!
Imorse hade jag sovmorgon, och det blev lyxfrulle på sängen innan genomgången. Croissant med ricotta(+salt, peppar och citron), basilika och tomat // andra halvan med blåmögel och aprikosmarmelad och så apelsinjuice och en kopp kaffe på det. Annars då idag? Gnällt över vädret, testat mig fram i wordpress för en av delarna till arbetsprovet, kollat instruktionsfilmer och skissat idéer till en skoluppgift. Ska ha feedbackmöte med min lärare snart. Sen checkar jag ut med plugg för denna tisdag.