Beauty crush

Månadens glossybox har kommit! Så jag tänkte att vi ska ta och kolla på vad som fanns i den. Är så glad över ögonskuggspaletten! Så fina färger, och älskar glittriga ögonskuggor!!
 
SLEEK MAKEUP i-divine eyeshadow palette: Tolv pigmenterade mineralbaserade skuggor med lång hållbarhet. En mix av matta och skimriga skuggor.
 
STEVE LAURENT lip tint "nude pop": Håll dina läppar återfuktade och mjuka hela dagen samtidigt som du får en fin färg på läpparna. Efter regelbunden användning kommer den att göra dina läppar mindre torra och fnasiga.
 
BEAUTY FOR REAL I-line 24-7 eyeliner "platinum blonde": Vattenfast gelbaserad eyeliner som levererar en intensiv färg i upp till tjugofyra timmar. Funkar både för den skarpare och mjukare looken.
 
SEBASTIAN PROFESSIONAL dark oil: Hårolja som vårdar håret inifrån och ger håret en mjuk känsla upp till fyrtioåtta timmar. Den motverkar också friss och ger håret mer fyllighet.
 
BARNÄNGEN FOUNDED IN STOCKOHLM all over rescue body balm: Vårdande universalprodukt som mjukgör extra torr hud. Den absorberas snabbt och lämnar huden mjuk och len.