Tio instagramkonton jag tycker om

@UNDANFLYKTER Tycker det är så härlig stämning och färgskala på denna människas konto. Alla bilder ser så drömmiga ut! Till och med bilden på en säng med stökig omgivning.
@SYMMETRYBREAKFAST Ett av mina favorit matkonton på instagram. Älskar frukost som ingen som känner mig har missat så blir alltid inspirerad av detta konto!
@SUPERSNIPPAN Ett power/feministiskt konto. Så fucking grymt och ALLA som har instagram appen borde följa detta konto asap.
@ITSDOUGTHEPUG Älskar detta konto! Älskar mopsar! SÅ CUTE!! Tycker det är lite kul hur denna hundägare bygger upp scener åt sin hund.
@FLORAWIS Flora är en jäkligt grym brud och lika så är hennes instagram.
@CUPIDBOW Alltså Sara lägger upp så himla härliga bilder och har en så fin stämning i sitt feed.
@MYATILIO Sandra Hjort lägger upp så himla fina bilder med fina komponeringar. Bilderna på hennes son är för övrigt dögulliga.
@MAJASBOK Maja gör otroliga fina prints och har sin alldeles egna webbshop. I hennes feed kan en se små filmer hur hon ritar vissa figurer och så många av hennes fina prints.
@ELLEN_WILHELMINA Ett fint och ljust flöde hittar ni på detta instagram konto drivet av en härlig brud från Göteborg.
@LOSTINHISTORYPICS Här dyker det upp en massa gamla bilder på kändisar och viktiga historiska händelser. Vill du drägla lite över den unga Leonardo DiCaprio, se nostalgi bilder från gamla filmer som kanske till och med gjordes innan du föddes, eller bilder på coola brudar i stora glasögon och lockiga hår är detta kontot för dig.
 
Vilka är era favorit konton på instagram? Följer ni några av dessa eller kommer ni börja följa något av dem?