You make me smile

Tisdagen avklarad. Började med en lektion i engelska följt av en spanska lektion och sedan naturvetenskap. Slutade strax innan tre, stannade kvar en stund med några vänner för att vi ville gå på en föreläsning som skulle vara i skolan som vi sedan upptäckte blivit inställd. Bra där. Gick i alla fall hem då, gjorde godaste banansconsen med egen tranbarsmarmelad som jag njöt av framför senaste avsnittet av how i met your mother.
 
Bananscones (3st): 2 bananer, 1dl grahamsmjöl, 1dl havregryn, 3/4dl kokos, 1/2tsk bakpulver, en nypa salt // Sätt ugnen på 225°C. Mixa havregrynen så fint som möjligt (ska bli så mjölliknande som du kan lyckas få det.) Blanda havregrynsmjölet med grahamsmjölet, saltet och bakpulvret. Mosa bananerna och tillsätt dem i mjölblandningen. Rör om ordentligt. Tillsätt slutligen kokosen och se till att den blandas ut i smet-degen. Klicka ut tre stycken "klickar" på en plåt med bakplåtspapper och kör in dem i ugnen i tio minuter. 
 
Tranbärsmarmelad: 1dl torkade tranbär, vatten // blötlägg tranbären i vattnet (medans sconsen är i ugnen.) Häll sedan av vattnet och mixa tranbären lite med en stavmixer.
Fanny

Ser supergott ut!